MAMA BREDA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1989 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mama Breda. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 20:13 De frietjes van de shoarmaschotel waren slap. Het vlees was nog redelijk.
29 jun 2024 om 21:51 Eten was prima zoals we gewend zijn
16 jun 2024 om 21:13 Erg lange bezorgtijd. Eten was niet warm. Vlees was droog.
15 jun 2024 om 1:18 Ice cold pizza. Unacceptable delivery time.
5 jun 2024 om 20:49 We hebben twee keer moeten bellen. Slechte bezorger.
30 mei 2024 om 19:53 Zoals altijd goed! Op tijd bezorgd en alles lekker warm!
21 mei 2024 om 20:45 Duurde even maar zal vast druk geweest zijn, was prima te doen , was niet super warm meer maar wel goed te doen warm je kon gelijk aanvallen. Lekker en makkelijk
19 mei 2024 om 18:17 Te weinig sausjes en te weinig vlees…maar 3 spare ribjes????
17 mei 2024 om 23:47 Niet goed Veel friet te weinig vlees en saus
9 mei 2024 om 3:33 Ondanks dat ik het per ongeluk op afhalen heb gezet, kwamen ze het toch bezorgen. Lekker gegeten.
27 apr 2024 om 23:25 Mijn eten is 23.10 uur bezorgd. En het ergste vond ik dat er weinig was. Ik had een grote shoarma schotel besteld. Ik kreeg 1 pitabroodje minder. Ik heb nooit zolang moeten wachten, ook al het druk was. Ik vind dit heel erg jammer.
23 apr 2024 om 20:55 Vind de shoarma erg lekker maar we krijgen nooit de extra bestelde saus deze bestelling klopte voor geen kant grote shoarma besteld en een frik de laatste niet gekregen en een kleine shoarma ben er wel een beetje klaar mee