MAMA BREDA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1842 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mama Breda. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:07 Bezorging duurde meer dan 2,5 uur, eten was schraal klein stukje turks brood met shoarma en beetje sla, weinig saus. Zou hier nooit meer bestellen geen aanrader.
25 sep 2022 om 17:49 Er is geen betere Shoarma als bij mama.
19 sep 2022 om 2:23 Always good. Delivery fast, food warm and tasty, wine of good quality. I recommend.
11 sep 2022 om 20:25 De lasagna was wel goed, maar de sate met friet was waardeloos. Ik heb friet nog nooit zo mishandeld gezien en de satesaus was oververhit geweest (in de magnetron?).
7 sep 2022 om 21:11 €2,40 voor een klein flesje water
5 sep 2022 om 16:10 Lekker eten maar 40 minuten te laat terwijl ik anderhalf uur vantevoren al had besteld
29 aug 2022 om 8:27 Niet de kwaliteit die ik gewend ben van Mama. Niet lekker, en veel te duur
28 aug 2022 om 10:49 Graag volgende keer de satéstokjes niet samen in het bakje van de frietjes doen. Frietjes apart inpakken.
27 aug 2022 om 19:10 Bestelling niet kompleet
23 aug 2022 om 22:52 Allemaal losse spare ribs die al heel vaak gebakken waren. Kan echt niet.
19 aug 2022 om 20:48 Bezorgtijd van 120 minuten Om vervolgens koude halfgevulde bakjes aan gereikt te krijgen door een chagerijnige bezorger. En er ook nog achter komen dat je halve bestelling ontbreekt terwijl hiervoor wel is betaald. Kortom geen aanrader.
19 aug 2022 om 20:18 Bezorging duurde de dubbele tijd die beloofd was, de kapsalons waren niet echt lekker; frietjes vies, sla sompig en geen saus