MAMA BREDA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1971 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mama Breda. Meer weten? Ontdek meer

11 feb 2024 om 20:12 Friet bij het vlees verpakt en dus slappe troep. Vlees was droog en taai
10 feb 2024 om 21:24 Heel lekker gegeten, alleen wel 2 uur er op moeten wachten
8 feb 2024 om 1:44 Snel genoeg bezorgd. Lekker eten. Goede wijn. Vriendelijke bezorgers
28 jan 2024 om 22:56 Altijd goede kwaliteit spareribs, we bestellen hier al jarenlang. Er was iets uit de bestelling vergeten, dit zijn ze komen naleveren. Top service!
27 jan 2024 om 19:36 Lange bezorgtijd Veel Friet weinig vlees . Zat kaas op (opmerking geen kaas )
7 jan 2024 om 7:40 My order never arrived..very poor customer service. Tried to get a refund but the guy on the phone just got very angry with me
5 jan 2024 om 21:16 30 min telaat
28 dec 2023 om 18:58 Doner en kipfilet waren heerlijk. Kofte iets te weinig gekruid, aan de spareribs zat weinig vlees en de friet was niet lekker
17 dec 2023 om 20:47 Fantastische shoarma helaas vergeten ze elke keer weer de bestelde saus
11 dec 2023 om 16:41 Een uur na dat we hadden besteld kregen we een belletje dat het gewenste vlees op was, hierdoor betaalt voor duurder vlees dan dat we hebben gekregen en pas na 1,5 uur eten gehad
11 dec 2023 om 6:42 Ordered 17:28. Delivered 19:25. 117 minutes
4 dec 2023 om 21:57 Was wel lekker, maar voor de prijs verwacht je eigenlijk wel wat meer. (grote kapsalon en grote shoarma schotel)