MAMA BREDA

MAMA BREDA De enige echte in Breda!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1812 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mama Breda. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 21:43 Shoarma was uitgedroogd en er zaten zelfs verbrande stukjes tussen. Gewoon troep. Een heel klein beetje sla per broodje. Broodje zelf was zelfs taai. Slechter dan slecht. Hier moet je niks kopen.
19 jun 2022 om 22:04 Toppie
19 jun 2022 om 20:06 Pizza was koud 1 broodje te weinig gegeven en toch besteld en betaald en daarvoor gebeld maar niet meer gekregen
18 jun 2022 om 8:55 Vind het eten top Vind de bezorg tijd allen echt te lang Echt heel jammer boodschappen bestelen gaat tegenwoordig sneller en kost minder
14 jun 2022 om 21:33 Goed als altijd
12 jun 2022 om 19:38 Duurde heel lang!! En het eten was slecht. Friet was koud en slap. Pizza's waren weinig belegd! Kortom ik bestel er nooit meer!
12 jun 2022 om 17:30 De laatste 4 keer dat ik besteld heb kreeg ik veel minder dan normaal, terwijl ik bijna altijd hetzelfde neem. Een grote schotel is een kleine schotel geworden. Nieuwe eigenaar misschien? Het eten is nog steeds prima.
3 jun 2022 om 23:03 1 uur en 3 kwartier moeten wachten, erg jammer
24 mei 2022 om 11:47 mijn bestelling was half uurtje te laat en ik heb broodje dunner besteld ik heb en hele kleine broodje zonder groente
6 mei 2022 om 7:21 Zoals altijd, gewoon goed!
3 mei 2022 om 11:34 Wrong food delivered